4 minder bekende projecten
20 december 2017 

4 minder bekende projecten

Minder bekende projecten zijn niet minder belangrijk! Aan het einde van dit jaar 2017 lichten we er vier uit. Wilt u iets goeds doen, iets betekenen voor een ander, geef dan uw steun aan het project dat u het meest aanspreekt:

1. CETHA Puerto Rico (E17-Pu01)

Het dorp Puerto Rico ligt middenin het uitgestrekte en ongerepte oerwoud, ver weg van de geciviliseerde wereld. De bewoners van het dorpje en van 7 gemeenschappen in de buurt willen zich graag verder ontwikkelen. Maar liefst 250 volwassenen schrijven zich ieder jaar in voor het beroepsonderwijs van CETHA. Doet u mee met een gift van € 15 of misschien meer? Het zijn alle onderwijsmaterialen en het werk en vervoer van leraren waar u dan aan bijdraagt.

Ja, ik kies dit project en maak nu een gift over

 

2. Reparaties aan schoolgebouwen in Cobija (E17-Co03) en Puerto Rico (E17-Pu02)

Verwaarlozen we de schoolgebouwen, zodat de regen en de hitte de muren en daken kunnen aantasten? Nee! Onderhoud aan de verschillende schoolgebouwen in de oerwouddorpen Cobija en Puerto Rico zorgt ervoor dat iedere dag honderden kinderen uit de wijde omgeving onderwijs kunnen ontvangen. Een lekkend dak, kapotte toiletten, ongelijke vloeren en brokkelmuren… Er is altijd wel iets te doen om het schoolgaan voor deze kinderen mogelijk te maken. Doet u mee met een gift van € 15 of meer? Dan werkt u mee aan het de ontwikkeling van de Amazonebevolking. Wat fijn, dank u!

Ja, ik kies dit project en maak nu een gift over.

 

3. Onderwijs Administratie Riberalta (E17-Ri01) sinds 1995

Bent u wel eens op de administratie van een middelbare school geweest? Het personeel verzet er veel werk om het onderwijs en alles wat daarbij komt kijken in goede banen te leiden. Dat gebeurt op ons kantoor in Riberalta ook. Hier wordt werk verricht voor 11 middelbare scholen en 7 scholen voor het beroeps- en speciaal-onderwijs in ons gehele werkgebied, zowel in de steden als op het platteland! Doet u mee met een gift van € 15 of meer om de coördinatie van het onderwijs te kunnen voortzetten? Dat is heel belangrijk werk! Dank u, dat u dat begrijpt!

Ja, ik kies dit project en maak nu een gift over.

 

4. Gezondheidszorg Guayaramerín, Sagrada Familia (H17-Gu01)

Het gezondheidscentrum Sagrada Familia in Guayaramerín behandelt arme mensen uit alle stadswijken en van buiten de stad die de reguliere zorg niet kunnen betalen. Met uw steun kunnen wij bescheiden salarissen voor een arts, een verpleegkundige en twee missiezusters betalen en medicijnen, medische hulpmiddelen en documentatiemateriaal aanschaffen.

Heeft dit levensreddende project uw hart? Maak dan een gift van € 15 of meer over.

Ja, ik kies dit project en maak nu een gift over.

 

 

Wilt u meer lezen over deze projecten? We hebben ze ook uitgelicht in onze kwartaalbrief Pando Report, die deze week naar donateurs wordt verzonden. Open het Pando Report hier als PDF.

 

Stichting Amazone Kinderen wenst u heel fijne feestdagen

en alle goeds voor 2018!