Actie 2022 KinderKerstpakket

U kunt een kind dat in armoede leeft een prachtige Kerst bezorgen. Vorig jaar hebben we, dankzij de geweldige hulp van vrienden zoals u, veel kerstpakketten uitgedeeld. De kinderen waren echt heel enthousiast en blij en hun ouders heel dankbaar voor de steun vanuit Nederland!

Het kost 20 tot 35 euro om een pakket te vullen met levensmiddelen zoals rijst, melk, bloem, olie, kip en andere voedzame producten voor het gezin. Voor de kinderen voegen we een kleurboek, kleurpotloden, schriften en iets lekkers bij.

Ieder kind zou toch de kans moeten krijgen om de magie van Kerstmis te voelen?

Het maakt mij verdrietig en soms moedeloos als ik zie hoe de kinderen hier op jonge leeftijd al zo hard moeten vechten voor het bestaan. Maar, als ik verder kijk, zie ik ook uw medeleven en betrokkenheid. Dan weet ik dat zij op u kunnen bouwen.

Om de families te helpen en om deze kinderen wat ‘magie’ te geven, hebben we uw medeleven en vrijgevigheid nodig. Mogen we op u rekenen? Dan geven we de kinderen een magische Kerst, een zorgeloos en blij moment dat hen altijd bij zal blijven.

Doe mee met uw gift van 20 of 35 euro voor een KinderKerstpakket, dan brengt u licht en blijheid in het sombere leven van een kind in de Boliviaanse Amazone.

Samen met u geven we de kinderen ook dit jaar een Kerst om nooit meer te vergeten.

Dank u wel!

Marco Aresi
Projectcoördinator in Bolivia


Delen:

01 juni 2023

Het regenwoud beschermen

Stichting Amazone Kinderen ondersteunt kinderen en jongeren in het Boliviaanse Amazonegebied. Deze Amazonekinderen zijn de sleutel zijn tot de bescherming…
10 mei 2023

Een nieuwe website!

Via de post en via e-mail sturen we berichten naar onze donateurs en anderen die interesse hebben in hulp aan…
10 mei 2023

Waar komen paranoten vandaan?

Paranoten staan ook wel bekend als Brazielnoten of Amazonenoten. De noten groeien in een vrucht van de Bertholletia excelsa-boom die…

Geplaatst op 24 november 2022