Actie 2022 KinderKerstpakket

U kunt een kind dat in armoede leeft een prachtige Kerst bezorgen. Vorig jaar hebben we, dankzij de geweldige hulp van vrienden zoals u, veel kerstpakketten uitgedeeld. De kinderen waren echt heel enthousiast en blij en hun ouders heel dankbaar voor de steun vanuit Nederland!

Het kost 20 tot 35 euro om een pakket te vullen met levensmiddelen zoals rijst, melk, bloem, olie, kip en andere voedzame producten voor het gezin. Voor de kinderen voegen we een kleurboek, kleurpotloden, schriften en iets lekkers bij.

Ieder kind zou toch de kans moeten krijgen om de magie van Kerstmis te voelen?

Het maakt mij verdrietig en soms moedeloos als ik zie hoe de kinderen hier op jonge leeftijd al zo hard moeten vechten voor het bestaan. Maar, als ik verder kijk, zie ik ook uw medeleven en betrokkenheid. Dan weet ik dat zij op u kunnen bouwen.

Om de families te helpen en om deze kinderen wat ‘magie’ te geven, hebben we uw medeleven en vrijgevigheid nodig. Mogen we op u rekenen? Dan geven we de kinderen een magische Kerst, een zorgeloos en blij moment dat hen altijd bij zal blijven.

Doe mee met uw gift van 20 of 35 euro voor een KinderKerstpakket, dan brengt u licht en blijheid in het sombere leven van een kind in de Boliviaanse Amazone.

Samen met u geven we de kinderen ook dit jaar een Kerst om nooit meer te vergeten.

Dank u wel!

Marco Aresi
Projectcoördinator in Bolivia


Delen:

26 april 2024

JIJ BENT NODIG!

Ja, jij bent nodig voor de bescherming van indianengemeenschappen.   We willen allemaal dat het Amazonegebied met de prachtige natuur…
18 april 2024

Caritas Pando: “Dank voor noodhulp!”

VERSLAG OVER STEUN AAN DE GETROFFEN GEZINNEN IN DE GEMEENTE COBIJA MET GENEESMIDDELENPAKKETTEN   Aan: Bisschop Eugenio Coter BISSCHOP VAN…
29 maart 2024

Actie ‘Bouw een boot!’

FOTOGALERIJ Samen zorgen we ervoor dat er snel een nieuwe hospitaalboot kan worden gebouwd. Deze vrienden bouwen in elk geval…

Geplaatst op 24 november 2022