Actie 2022 KinderKerstpakket

U kunt een kind dat in armoede leeft een prachtige Kerst bezorgen. Vorig jaar hebben we, dankzij de geweldige hulp van vrienden zoals u, veel kerstpakketten uitgedeeld. De kinderen waren echt heel enthousiast en blij en hun ouders heel dankbaar voor de steun vanuit Nederland!

Het kost 20 tot 35 euro om een pakket te vullen met levensmiddelen zoals rijst, melk, bloem, olie, kip en andere voedzame producten voor het gezin. Voor de kinderen voegen we een kleurboek, kleurpotloden, schriften en iets lekkers bij.

Ieder kind zou toch de kans moeten krijgen om de magie van Kerstmis te voelen?

Het maakt mij verdrietig en soms moedeloos als ik zie hoe de kinderen hier op jonge leeftijd al zo hard moeten vechten voor het bestaan. Maar, als ik verder kijk, zie ik ook uw medeleven en betrokkenheid. Dan weet ik dat zij op u kunnen bouwen.

Om de families te helpen en om deze kinderen wat ‘magie’ te geven, hebben we uw medeleven en vrijgevigheid nodig. Mogen we op u rekenen? Dan geven we de kinderen een magische Kerst, een zorgeloos en blij moment dat hen altijd bij zal blijven.

Doe mee met uw gift van 20 of 35 euro voor een KinderKerstpakket, dan brengt u licht en blijheid in het sombere leven van een kind in de Boliviaanse Amazone.

Samen met u geven we de kinderen ook dit jaar een Kerst om nooit meer te vergeten.

Dank u wel!

Marco Aresi
Projectcoördinator in Bolivia


Delen:

26 februari 2024

AMA komt van liefhebben

Van het werkveld Ongeveer anderhalf jaar woon ik nu in Riberalta, in het Boliviaanse Amazonegebied. Ik ben echt gaan houden…
23 februari 2024

Centro Nuevos Horizontes

Zorg voor gehandicapte kinderen U kent dit vrolijke centrum goed, we hebben er al vaak over geschreven en gepubliceerd. Directrice…
22 februari 2024

Het verhaal van Luis Amir

Dank u voor uw betrokkenheid bij het welzijn van kinderen en hun noodlijdende families in het oerwoud van Bolivia. Alleen…

Geplaatst op 24 november 2022