Hebt u vragen? Neem contact met ons op

Secretariaat

Voor vragen en opmerkingen kunt u onderstaand contactformulier invullen. Het secretariaat is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00-13:00 uur via nummer 079 - 362 0703.

Korte lijnen

Vanuit het secretariaat van Stichting Amazone Kinderen in Zoetermeer onderhouden we dagelijks contact met de medewerkers in Bolivia en met onze donateurs in Nederland. Hebt u vragen over het mooie opbouwwerk in het Boliviaanse Amazonegebied, dan kunt u op deze website veel over onze hulpprojecten lezen. Hebt u al gekeken op de pagina "Wat ú kunt doen”? Hier vindt u veel informatie over de manier waarop u de Amazonekinderen kunt steunen. Wilt u liever persoonlijk met ons spreken, dan kan dat natuurlijk. Belt u ons op telefoonnummer 079-362 0703. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00-13:00 uur.

Voor vragen en opmerkingen kunt u ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Ontevreden?

Hoewel wij ons best doen om geen fouten te maken, kan het voorkomen dat u ergens ontevreden over bent. Wij stellen het op prijs als u ons daarvan op de hoogte wilt brengen. U kunt uw klacht aan ons doorgeven via onderstaand formulier. Wij reageren binnen 3 werkdagen.