Dank, lieve vrienden in Nederland!
22 oktober 2018 

Dank, lieve vrienden in Nederland!

“Help alstublieft mee om deze renovatie mogelijk te maken!” was onze oproep een half jaar geleden. Wij vertelden onze donateurs over de erbarmelijke toestand van Santa Teresa de Jesús, het ouderenhuis in Guayaramerín. En kijk nu eens naar het resultaat!

De vloeren werden hersteld, de muren geschilderd en het dak en de goten gerepareerd. Het binnenplein werd overkapt en de gaten in het dak werden gedicht. Er is nu een droge opslagplaats voor voeding en er zijn nieuwe meubels en beddengoed aangeschaft.

Kijk, hoe blij Francisco, Mariano en Mary Teresa en de andere oude bewoners zijn! Zij hebben hun leven lang krom moeten liggen om te overleven en zoveel moeten ontberen.

Toen de verbouwing klaar was, heeft Esteban een kunstenaar de opdracht gegeven om de bloemenmuur te realiseren. Donateurs die € 150 of meer wilden geven, mochten hun naam op de muur laten schilderen. Wij hadden het plan om iedere naam in een bloem te laten schrijven, maar de kunstenaar heeft dit ervan gemaakt. Ook héél mooi, vindt u niet?

Op de foto’s ziet u ook Esteban, onze projectcoördinator met zijn gezin. Kijk eens op die muur. Staat uw naam ertussen? Wilde u liever in stilte doneren of hebt u meegedaan met een lager bedrag? Wij zijn met alle reacties superblij. Dank, dat u dit mogelijk hebt gemaakt!!

Spreekt het werk van Stichting Amazone kinderen u aan, maak dan een gift over.

Heel veel dank!