De avonturen van Kye

Kye is een bijzondere kat. Hij kwam in 2012 bij Andra wonen en inspireerde haar tot het schrijven van kinderboeken. Als Andra haar boeken verkoopt, gaat een deel van de opbrengst naar ‘Ninos de Calle’, ons straatkinderenproject.

Andra schrijft:
“Er is geen groter plezier dan te kunnen doen waar je werkelijk in gelooft. Daarom heb ik mijn baan opgezegd en wijd ik mijzelf fulltime aan het schrijven en illustreren van kinderboeken.
Mijn doel is om verhalen voor kinderen in de hele wereld te schrijven, in hun eigen taal. Met een deel van de opbrengst ondersteun ik hulpprojecten voor kinderen die in armoede leven.”

Wil je meer weten over de kinderboeken van Andra de Bondt, wil je een boek bestellen en daarmee straatkinderen in Bolivia helpen, kijk dan op deze vrolijke website www.kye4kids.com. Hier vind je informatie over de boeken over Kye en hoe je een exemplaar kunt bestellen.