Fotoverslag donateursbijeenkomst in Apeldoorn
06 juli 2016 

Fotoverslag donateursbijeenkomst in Apeldoorn

Verslag donateursbijeenkomst 18 juni 2016 in de Cantharel – Apeldoorn

Bisschop Luis M. Casey begroet enthousiast alle aanwezigen en vertelt daarna over zijn werk in Bolivia.

Hulpprojecten Amazone Bolivia

Een aantal van de vele hulpprojecten passeren de revue. Monniek vertaalt het verslag van bisschop Casey in het Nederlands.

Bisschop vertelt verhaal

Er wordt ingespannen geluisterd naar het indringende verhaal van de bisschop.

Ontmoeting Bisschop Casey Cantharel

In de pauze is er tijd voor ontmoeting. We zien bekende en nieuwe gezichten. De sfeer zit er goed in en De Catharel heeft de lunch weer prima verzorgd.

Donateur Schutte kinderhulp Bolivia

Monniek in gesprek met Ben Schutte, die in 2011 acteerde in onze film. Ben ondersteunt onze medische en educatieve kinderhulpprogramma’s royaal en van harte!

Paranoten Riberalta Bolivia

Deze paranoten vormen het belangrijkste bestaansmiddel voor de bevolking in het Boliviaanse Amazonegebied. Ze groeien alleen als het oerwoud gezond en onaangetast is. Laten we zorgen voor het behoud van de jungle!

Secretariaat doneren Amazonekinderen Bolivia

Marja van het secretariaat geeft graag informatie over manieren van steun geven. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Chocolade verkoop Amazonekinderen

De versnaperingen werden ons geschonken door een bedrijf dat handelt in zoetwaren. De opbrengst van de verkoop – in totaal € 512,35 – is bestemd voor de hulp aan de Amazonekinderen.

Bisschop Coter Bolivia Cantharel

Bisschop Eugenio Coter in gesprek met donateurs. We komen al vele jaren in Van der Valk Hotel De Cantharel en iedere keer zijn we weer erg blij met de mooie ambiance en de goede service!

Betrokken donateurs Amazonekinderen Bolivia

Wat leuk om mensen te ontmoeten die je anders alleen door de telefoon spreekt. De belangstelling en betrokkenheid van donateurs is hartverwarmend!

De preview van de nieuwe documentaire wordt vertoond. In één woord: WAUW!! We weten zeker dat iedereen die film straks wil zien. Unieke beelden uit het regenwoud, de camera die ons zo dicht bij de mensen brengt, dat je het gevoel hebt ze te kunnen aanraken!
Met deze film op internet, in zalen en op tv kunnen we nog beter het verhaal van de Amazonebevolking vertellen, van de mensen die door de wereld vergeten worden…. maar niet door ons! Foto: Preview documentaire Bisschop Casey Bolivia

Esteban Riberalta projectcoordinator Bolivia

Esteban Niemira woont met zijn gezin in Riberalta. Zijn glansrijke carrière als advocaat heeft hij opgegeven om hier de Amazonebevolking te kunnen dienen. Esteban is projectcoördinator en zorgt ervoor dat de hulpprojecten voortgang vinden en goed worden gerapporteerd. Hij is in de documentaire onze gids en doet dat op indringende wijze.