Een tropische bloemengroet
07 maart 2018 

Een tropische bloemengroet

Enige weken geleden hebben wij een aantal bijzondere donateurs met een bloemengroet verrast. De tropische bloemen zijn het symbool van onze dankbaarheid. Ze zijn een eenvoudige dankbetuiging namens alle kinderen, die door hun hulp tot bloei en ontplooiing konden komen!

Hoe blij onze donateurs met deze bloemen zijn, vernemen we uit hun enthousiaste reacties. Hier een briefje dat we kort geleden ontvingen…

“Geachte mevrouw Leendertse,

Niet geheel verrast, want u had het in uw brief van 14 februari jl. aangekondigd, maar wel blij met het gebaar, mocht ik vanmorgen een fraaie en fleurige attentie in ontvangst nemen: een prachtige papagaaienbloem, die inmiddels een prominent plekje in mijn woonkamer heeft gekregen. Aan iedere bezoeker zal ik het verhaal vertellen hoe ik die gekregen heb, en een aanbeveling doen ook eens te overwegen de Amazonekinderen te steunen.

De mooie verslaggeving over wat u met onze giften doet, springt er uit temidden van de vele andere goede doelen die ik steun, en dit bewijs van erkentelijkheid is werkelijk uniek!

Hierbij wil ik u graag bedanken voor deze mooie geste.

Met een vriendelijke groet, die u vast ook wel aan bisschop Casey wil doorgeven, en een wens van blijvende zegen op uw belangrijke werk,

W.M., donateur”

Zo kan een tropische bloemengroet aanleiding geven om aandacht te vragen voor het werk van Stichting Amazone Kinderen! En daar zijn wij dan weer heel blij mee!

Een gift overmaken voor het werk van Stichting Amazone Kinderen doet u hier.