Financieel alarm

In de afgelopen tijd hebben 14 arme families om onze hulp gevraagd vanwege de misvormingen van hun kinderen. Het gaat hier om 10 kinderen die met een schisis werden geboren en 4 kinderen met polydactylie. Zonder chirurgisch ingrijpen zullen deze kinderen nooit normaal opgroeien en functioneren.

Alstublieft, helpt u ons om deze kinderen een toekomst te geven!
Nu het chirurgisch vrijwilligersteam naar Riberalta is gekomen, krijgen we plotseling de kans om deze 14 kinderen te helpen. We hoeven geen reiskosten en operaties te betalen, maar wel de medische hulpmiddelen, het verblijf van het team, de anesthesie en de medicijnen.

Hieronder vindt u de noodkreet, zoals we die naar onze donateurs hebben gestuurd. We hopen op hun en uw royale steun, want hoewel de afwijkingen goed te behandelen zijn, hebben de families zelf de middelen niet om hun kinderen te geven wat ze zo heel hard nodig hebben. U kunt dat wel. Bied hun alstublieft deze kans.

U bent dan het antwoord op hun wanhopige gebeden om een wonder.
Dank u dat u zo’n vriend en weldoener wilt zijn!

Hebt u geen acceptgirokaart ontvangen om een gift over te maken, klik dan hier om een online-donatie te doen. Na het invullen en versturen van het giftformulier ontvangt u van ons een bedankje via e-mail.

PS. Hebt u eerst nog vragen? Bel ons gerust op 079-3620703 op werkdagen van 09:00-13:00 uur.

fotoblad-voor-financieel-alarm

fotoblad-achter-financieel-alarm