Help mee de school afbouwen
03 augustus 2021 

Help mee de school afbouwen

Afgelopen jaar zijn wij met hulp van vrienden zoals u begonnen aan een heel bijzonder project: de bouw van een school voor speciaal onderwijs in Riberalta.

Met uw hulp is de bouw van een speciale school in 2020 al gestart, maar…

… de oorspronkelijke bouwplannen moesten worden aangepast. We denken dat u het begrijpt als u leest waarom. De originele begroting was gemaakt op basis van een eerste ontwerp. Maar na gesprekken met alle belanghebbenden, zoals de ouders en docenten, is het ontwerp drastisch verbeterd en aangepast aan hun behoeften.

Bekijk hier de brochure met het aangepaste ontwerp van de school >>>

Deze kinderen wachten al zo lang op hun nieuwe school. Ik hoop dat ik op u kan rekenen om de bouw van hun eigen school af te maken. Doet u mee om deze kinderen nu en in de toekomst te helpen?

Met uw gift helpt u de kinderen, zodat ze straks hun klasgenootjes en docenten weer kunnen ontmoeten in het nieuwe schooljaar! Het schooljaar start in Bolivia in februari.

Samen met u bouwen we deze school voor kinderen zoals Victor Gabriel Fernandez op de foto.

Victor Gabriel is geboren met een visuele handicap, waardoor hij zeer slechtziend is. Dankzij de steun van vrienden zoals u heeft hij sinds zijn zesde jaar les gehad in het lezen van braille. Daarnaast kreeg hij vanaf dat hij een jaar oud was fysiotherapie en begeleiding om zich zo goed mogelijk te verhouden tot anderen.

Victor Gabriel mist school ontzettend, net als de andere kinderen uit zijn klas. Hun ontwikkeling is nu al meer dan een jaar tot stilstand gekomen. Het enige wat ze nog hoop geeft is het idee van de nieuwe school! Waar ze weer kunnen leren en spelen en genieten van het samenzijn met andere kinderen zoals zij. Even het gevoel hebben dat je niet anders dan anderen bent en niet buiten de boot valt!

>>> Wat u kunt doen om kinderen als Victor Gabriel te steunen is vandaag nog een gift van uw keuze overmaken.

Daarmee helpt u de kinderen, zodat ze straks hun klasgenootjes en docenten weer kunnen ontmoeten in het nieuwe schooljaar! Het schooljaar start in Bolivia in februari.

U bouwt al mee aan de school met een gift van € 18, € 25 of € 50.

Stichting Amazone Kinderen geeft al meer dan 25 jaar kinderen zoals Victor Gabriel in het geïsoleerde Boliviaanse Amazonegebied een hoopvolle toekomst. Met onderwijs, gezonde voeding en medische zorg.

Alvast hartelijk dank namens kinderen als Victor Gabriel!

BOUW MEE >>