Help onze hospitaalboot op weg
16 april 2020 

Help onze hospitaalboot op weg

Longinfecties zijn vaak fataal zijn voor de kwetsbare kinderen uit het oerwoud. Maar zou het lukken om het leven te redden van de kleine, driejarige Luis?

Luis Medina van 3 jaar was ernstig ziek. Al dagenlang lag hij met zware koorts in de hangmat of in zijn moeders armen. Het aanhoudende hoesten had zijn kleine lijfje volkomen uitgeput. Zijn moeder was bedroefd, want ze dacht dat ze haar kind zou gaan verliezen…

Kleine kinderen die onder de primitieve omstandigheden in het oerwoud opgroeien zijn extra vatbaar zijn voor infecties, daarom nemen we altijd medicijnen en voedingssupplementen mee aan boord van de hospitaalboot. We konden Luis dan ook direct behandelen!

Ik zal nooit vergeten hoe dankbaar zijn moeder fluisterde: “Gracias… u heeft zijn leven gered…”

Ziet u, dit is alleen mogelijk dankzij geweldige donateurs zoals u. En dat is ook de kracht van uw gift. Dus alstublieft, maak vandaag uw gift over zodat we de hospitaalboot ook in 2020 uit kunnen laten varen. Want door dit te doen, kunt u het leven redden van meer kinderen als de kleine Luis!

Kijkt u zelf maar hoe uw steun kinderlevens redt:

Stichting Amazone Kinderen geeft al meer dan 25 jaar kinderen zoals Luis in het geïsoleerde Boliviaanse Amazonegebied een hoopvolle toekomst. Met onderwijs, gezonde voeding en medische zorg.

Alvast hartelijk dank namens kinderen als Luis

HELP NU >>