Kent u Andrea nog?

Misschien kent u Andrea van onze documentaire. Ze komt al heel lang als vaste gast naar Centro Nuevos Horizontes.

Andrea werd 24 jaar geleden geboren. Ze was te vroeg, maar wel gezond. Daarna ging het door een medische fout mis. Als gevolg daarvan raakte Andrea gehandicapt. In die tijd was er voor gehandicapte kinderen nog geen hulp. Een tante die voor Andrea zorgde startte samen met andere ouders en verzorgers een soort hulpgroep voor gehandicapte kinderen. Dat was het allereerste begin van Centro Nuevos Horizontes.

Heeft het centrum Andrea kunnen helpen? Andrea is overtuigd: “Zonder de training zouden mijn spieren volledig stijf zijn gebleven. Dan was ik voor altijd aan bed gekluisterd geweest en volledig afhankelijk van de zorg van anderen. Zolang ik naar het centrum kan komen om mijn spieren te trainen en om te werken, zal het goed met mij gaan.”

 

Andrea vraagt of u Centro Nuevos Horizonte wilt blijven ondersteunen. “Dat vraag ik niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de kleine kindjes die hier dagelijks komen,” zegt ze.

Doet u mee? Uw gift zal dan worden besteed aan fysiotherapie, rolstoelen, aangepast schoeisel, beugels en andere hulpmiddelen, maar ook aan voeding, educatief spelmateriaal en brandstof voor de bus waarmee kinderen worden opgehaald en thuisgebracht.

Alvast heel hartelijk dank voor uw steun!

Een gift overmaken voor het werk van Stichting Amazone Kinderen doet u hier.

Hebt u de documentaire nog niet gezien? Klik hier om de gratis DVD aan te vragen.