Mogen wij weer naar het Kinderkerstfeest komen, alstublieft?
26 oktober 2017 

Mogen wij weer naar het Kinderkerstfeest komen, alstublieft?

Denkt u al na over de komende Kerstdagen? Over het eten en wat u gaat doen? Of geniet u nog van de herfst en bent u er nog niet mee bezig?

De kinderen in Riberalta kunnen niet wachten tot het zo ver is. Nu al vragen ze aan bisschop Casey en zijn medewerkers of het Kinderkerstfeest weer komt en of zij er dan ook bij mogen zijn. Ze kijken er het hele jaar naar uit.

Veel van deze kinderen moeten al jong hard werken omdat het inkomen van hun ouders niet voldoende is. Iedere ochtend beginnen ze om half 7 met hun werk. Dan gaan ze van deur tot deur om zoetigheid, fruit en drankjes te verkopen. Anderen klampen op straat voorbijgangers aan met de vraag of ze schoenen mogen poetsen.

  

U begrijpt dat het Kinderkerstfeest daarom voor hen zo belangrijk is. Op deze dag hoeven ze een keer niet aan werk te denken. Ze krijgen lekker eten en drinken, spelen spelletjes en kunnen kijken naar een mooi Kerstspel.

Vorig jaar kwamen er maar liefst 400 kinderen uit alle wijken van de stad!

Helpt u ons mee zodat we veel kinderen kunnen verwelkomen? Voor elke 10 euro kan er één kind extra komen. Voor hoeveel kinderen kunt u het feest mogelijk maken?

Alvast heel hartelijk dank voor uw steun!

Een gift overmaken voor het werk van Stichting Amazone Kinderen doet u hier.