Geef de armste kinderen in Bolivia de kans om  Kerst te vieren!
07 december 2020 

Geef de armste kinderen in Bolivia de kans om Kerst te vieren!

In dit speciale jaar kunnen wij tot ons verdriet geen uitnodigingen voor het jaarlijkse KinderKerstfeest naar de kinderen sturen. Het coronavirus zorgt ervoor dat dit prachtige feest, waar zoveel kinderen reikhalzend naar uitkijken, niet door kan gaan. Met pijn in ons hart hebben we de beslissing genomen. Het kan echt niet…

Daarom hebben we een ander plan, en voor de uitvoering hebben we uw hulp hard nodig!

Doneer nu een KinderKerstpakket>>

We gaan bij alle kinderen een KinderKerstpakket brengen, zodat ze toch nog Kerst kunnen vieren met het gezin. Uw gift verzorgt een pakket met simpele voedingsmiddelen als rijst, bloem, eieren en heel misschien zelfs een hele kip. Maar ook wat kleurkrijtjes en een kleurboek, en iets zoets voor de kinderen!

Als we degenen die het minder goed hebben getroffen helpen, worden we daar niet armer van, maar juist rijker. Uw gift deze Kerst zal een arm kind blij maken en hoop geven! Stelt u zich eens voor hoe blij ze zullen zijn en hoe hun ogen en hart oplichten als ze het pakket in ontvangst nemen…

Normaal gesproken staat zij samen met haar broertje voor dag en dauw op om haar moeder te helpen om broodjes te bakken. Die verkopen ze dan later weer op straat. Zo verdienen ze met het gezin net genoeg om van rond te komen. Dat is toch geen leven voor een kind?

Zo kunt u helpen:

Het kost tussen de 20 en 35 euro om een pakket te vullen. Het hangt van de giften van mensen als u af wat we in het pakket kunnen stoppen.

Geef daarom wat u kunt missen, elke euro helpt mee en geloof me, het betekent zoveel voor deze kinderen. Vandaag vragen wij u om hulp voor een kind als Maya. Helpt u weer mee?

Em. Bisschop L.M. Casey schrijft:

“Vele jaren heb ik te midden van de Amazonefamilies gewoond en kan u vertellen: uw steun verandert echt levens! Dus help alstublieft opnieuw mee met uw allermooiste kerstgift, zodat zoveel mogelijk arme kinderen Kerstmis kunnen vieren met vreugde.

Dank u voor uw medeleven en hulp. Ik wens u en uw dierbaren vrede toe.”

Stichting Amazone Kinderen geeft al meer dan 25 jaar kinderen in het geïsoleerde Boliviaanse Amazonegebied een hoopvolle toekomst. Met onderwijs, gezonde voeding en medische zorg.

Alvast hartelijk dank namens kinderen als Maya!