Melina woont met haar familie in een arme hut
11 februari 2019 

Melina woont met haar familie in een arme hut

Melina woont met haar familie in een arme hut, aan de rand van de jungle. In hun pan zit nog wat rijst en op de plank liggen een paar bakbananen. Dat is de maaltijd voor het hele gezin. Melina en haar broertje slenteren elke dag langs de stoffige straten van Riberalta. Ze speuren naar schoenpoetsklanten. Als zij wat kunnen verdienen, hoeven zij niet met een lege maag naar school.

Melina’s verhaal is in Bolivia helaas geen uitzondering. In 25 jaar hebben wij samen veel gedaan, maar helaas is er nog veel te doen en is voor veel kinderen gebrek aan eten, onderwijs en medischezorg orde van de dag. Wij willen Melina en kinderen zoals Melina graag helpen. U ook?

Jubileumjaar

Samen met u en andere trouwe donateurs van Amazone kinderen hebben we al veel kinderen geholpen. In ons jubileumjaar willen we weer 1.000 kinderen te helpen. Dit lukt natuurlijk niet in één dag. Maar samen kunnen we veel doen. Stap voor stap. Kind voor kind. Helpt u mee deze jubileumwens waar te maken?

U en ik kunnen kinderen zoals Melina en haar broertje een beter leven geven. Ga direct naar de donatiepagina en wees alstublieft extra ruimhartig. Uw gift van 25, 50 of misschien zelfs 250 euro zorgt voor een goede start voor 1, 2 of wel 10 kinderen!

Jubileumbijeenkomst

De feestelijke bijeenkomst in verband met het 25-jarig jubileum van Stichting Amazone Kinderen wordt gehouden op zaterdag 30 maart aanstaande van 11.00 uur tot 14.00 uur in Hotel De Cantharel in Apeldoorn, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen/Apeldoorn. U bent van harte welkom om dit jubileum met ons mee te vieren. Vanaf 10:30 uur staat koffie en thee voor u klaar in de hal van het Auditorium. Voor meer informatie belt u ons secretariaat in Zoetermeer op 079-3620703.

Let op: Wilt u 30 maart ons jubileum meevieren? Stuur dan een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar info@amazonekinderen.nl. Stuur uw aanmelding in vóór 1 maart aanstaande. Na uw aanmelding ontvangt u in de week voor de bijeenkomst van ons een bevestiging met routebeschrijving.