Onderwijs is een basisbehoefte!
05 april 2016 

Onderwijs is een basisbehoefte!

Onderwijs is misschien wel het begin van alles; leren en een diploma halen om beter betaald werk te kunnen doen.

Een kans om wat aan de armoede te kunnen veranderen, de Boliviaanse economie te prikkelen én de kinderen van de straat te houden.

De stichting heeft een aantal onderwijsprojecten waardoor zelfs de allerarmste kinderen een kans krijgen:

  1.  Goed onderwijs – Algemeen.
  2. Studiebeurzen.
  3. Centro Curcusí.
  4. Onderwijs voor straatkinderen.

Goed onderwijs is meer dan alleen rekenen en taal. Op school leren de kinderen normen en waarden en worden ze sociaalmaatschappelijk gevormd. Dit zou toch voor alle kinderen de basis moeten zijn?! Met dit project betalen we niet alleen salarissen voor docenten, psychologen en trainers. We zorgen ook voor bibliotheken, boeken, computers, naaimachines en het onderhoud van de school!

Bisschop Casey is zelf nauw betrokken bij het onderwijs, hij overlegt met een team van schooldirecties over de behoeften, voortgang en resultaten.

Met onze langlopende onderwijsprojecten worden jaarlijks duizenden kinderen en jongeren ondersteund, zij krijgen een goede kans op een ander en beter leven en staan daarmee ook aan de basis van de volgende generatie. Met uw financiële steun kunnen we al veel kinderen helpen, maar er zijn nog veel meer kinderen die een kans verdienen! Want zeg nou zelf, ieder kind zou toch naar school moeten!

In deze weken voeren we campagne voor onderwijs. Doe mee met uw gift zodat we samen nog meer kinderen kunnen helpen!

Maak alstublieft uw gift over door op deze link te klikken.
Hartelijk dank!