Ontmoet bisschop Casey in Nederland
13 mei 2016 

Ontmoet bisschop Casey in Nederland

Zaterdag 18 juni aanstaande is het weer tijd voor de tweejaarlijkse donateursbijeenkomst van Stichting Amazone Kinderen.

Bisschop Luis M. Casey hoopt hierbij samen met assistent-projectcoördinator de heer Esteban Niemira en penningmeester de heer D.L. Simonds aanwezig om u te ontmoeten. Misschien is het wel de laatste keer dat bisschop Casey naar Nederland komt, aangezien het reizen hem op zijn hoge leeftijd steeds zwaarder valt.

De bijeenkomst wordt net als voorgaande keren gehouden van 11:00 – 14:00 uur in De Cantharel in Apeldoorn/Ugchelen. U bent als trouwe donateur of belangstellende meer dan welkom op deze feestelijke ontmoetingsdag. Benieuwd wat u kunt verwachten? Bekijk hier de film van de bijeenkomst in 2014.

Wij hopen u een preview te laten zien van de nieuwe film over bisschop Luis M. Casey en het werk van Stichting Amazone Kinderen in Bolivia. , dit geeft u een beeld van de noodzaak van ons werk voor de armen in het Amazonegebied.

Er zal u een eenvoudige, maar heerlijke lunch worden aangeboden en ook onze bekende verkooptafel zal weer goed gevuld zijn met lekkernijen, kaarten en leuke Boliviaanse producten. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan het werk van de stichting.

Monniek Leendertse, die de PR voor de stichting verzorgt, zal uw gastvrouw zijn. Wij ontvangen graag snel uw aanmelding en hopen u te mogen ontmoeten op 18 juni aanstaande in Apeldoorn!

Om u aan te melden of voor meer informatie kunt u bellen naar het secretariaat op 079-3620703.

Een gift overmaken voor het werk van Stichting Amazone Kinderen doet u hier.

Deze weken besteden we vooral aandacht aan de bestrijding van ondervoeding.

 

Hartelijk dank!