Op zoek naar nieuwe donateurs

In de afgelopen jaren zijn ons door ouderdom, ziekte of overlijden veel donateurs ontvallen. Met velen hadden we een persoonlijke band en we kenden hun verhalen. Hun betrokkenheid en steun worden door ons gemist.

Voor de goede voortgang van onze hulpprojecten zijn wij op zoek naar mensen die zich van harte voor de kinderen in Bolivia willen inzetten, die ons belangrijke werk voor langere tijd willen steunen via een automatische incasso.

Bent u of kent u iemand die ‘Vriend van de Amazonekinderen’ wil worden voor 5, 10 of 15 euro per maand? Laat het ons weten via de telefoon of via e-mail!

Wie op die manier een machtiging afgeeft voor een automatische incasso, ontvangt van ons de speciale Amazonekinderen legpuzzel gratis thuisgestuurd.

Bel ons op 079-3620703 of stuur uw e-mailbericht naar info@amazonekinderen.nl. Alvast hartelijk dank!


Delen:

01 juni 2023

Het regenwoud beschermen

Stichting Amazone Kinderen ondersteunt kinderen en jongeren in het Boliviaanse Amazonegebied. Deze Amazonekinderen zijn de sleutel zijn tot de bescherming…
10 mei 2023

Een nieuwe website!

Via de post en via e-mail sturen we berichten naar onze donateurs en anderen die interesse hebben in hulp aan…
10 mei 2023

Waar komen paranoten vandaan?

Paranoten staan ook wel bekend als Brazielnoten of Amazonenoten. De noten groeien in een vrucht van de Bertholletia excelsa-boom die…

Geplaatst op 15 december 2022