Samen bouwen we een nieuwe school!
03 juli 2020 

Samen bouwen we een nieuwe school!

Met uw gift voor de bouw van een nieuwe school voor onze gehandicapte jongens en meisjes, zorgt u ervoor dat zij onderwijs kunnen krijgen dat helemaal bij hen past.

Doneer nu >>

Gehandicapte kinderen en jongeren in Bolivia zijn een door de maatschappij vergeten groep. In een arm land als Bolivia gaat maar bitter weinig geld naar onderwijs voor deze kwetsbare kinderen.

Om de kinderen te helpen, willen wij met uw hulp een speciale school bouwen.

Zo krijgen ook zij de kans om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen, en al hun talenten te gebruiken.

Bisschop Casey heeft een fantastische groep locale docenten bijeengebracht die vol enthousiasme hun werk doen. Toch is er een probleem: Onze kinderen hebben dringend een eigen schoolgebouw nodig! De school moet geschikt zijn voor de speciale behoeften van gehandicapte kinderen.

Neem de 10-jarige Irelis, geboren met het syndroom van Down.

Irelis kan niet goed praten. Nu ze sinds kort al haar haren heeft verloren is ze ook nog erg depressief geworden. Haar ouders maken zich ontzettend veel zorgen over hun meisje.

Juist een kind geboren met een handicap verdient alle hulp, dat vindt u toch ook?

Het bisdom van Pando heeft een stuk land beschikbaar gesteld waarop we de school kunnen gaan bouwen. We zijn klaar om de bouw te starten, zodra we genoeg fondsen binnen hebben! Helpt u mee vandaag?

U bouwt mee aan de school met een gift van € 18, € 25 of € 50.

[BOUW MEE]

Stichting Amazone Kinderen geeft al meer dan 25 jaar kinderen zoals Irelis in het geïsoleerde Boliviaanse Amazonegebied een hoopvolle toekomst. Met onderwijs, gezonde voeding en medische zorg.

BOUW MEE >>