Soms is vliegen nodig om op tijd het ziekenhuis te bereiken…
15 januari 2021 

Soms is vliegen nodig om op tijd het ziekenhuis te bereiken…

Samen met u beschermen we Boliviaanse kinderen die anders geen enkele hulp krijgen. Juist na het moeilijke jaar 2020 – waarin iedereen op deze aardbol geconfronteerd werd met de coronacrisis – is het ontzettend belangrijk om die helpende hand uit te blijven steken.

Met uw steun krijgt een doodziek kind als Josué uit de jungle de zorg die het verdient.

Doneer nu het vervoer van een ernstig ziek kind naar het ziekenhuis >>

Radeloze ouders zoals die van Josué hebben ons nodig, . Zij kunnen zelf niet betalen voor het vervoer en de operatie voor hun ernstig zieke kind, hoe hard ze ook werken… Elk bedrag dat u kunt missen helpt mee!

 Het nog maar 7 maanden oude jongetje Josué woont met zijn ouders in het oerwoud bij Riberalta. Zo klein nog maar en toch heeft het mannetje al veel doorstaan. Hij werd geboren met niet 1, maar wel 2 handicaps: hydrocefalie en spina bifida. In de volksmond ook wel een waterhoofd en open ruggetje genoemd.

Dit zijn ernstige handicaps die – onbehandeld – tot grote problemen leiden.

Uw belangrijke gift is nodig om ook in 2021 ernstig zieke kinderen de (gespecialiseerde) medische zorg te kunnen geven die hun leven redt. En dat is soms zo acuut dat daar een vliegreis voor nodig is! Net als bij Josué.

 

Vandaag vraag ik om uw steun voor een kind als Josué. Helpt u weer mee?

Voor een ernstig ziek kind ver weg in de jungle telt elke seconde. Met uw steun geeft u een ziek kindje de kans om te leven. En om later uit te vliegen, net als de papegaaien in het oerwoud van Bolivia.

Stichting Amazone Kinderen geeft al meer dan 25 jaar kinderen in het geïsoleerde Boliviaanse Amazonegebied een hoopvolle toekomst. Met onderwijs, gezonde voeding en medische zorg.

Alvast hartelijk dank namens kinderen als Josué!