Uw levensboek

Aan het eind van een jaar kijken we terug. Wat is er weer veel gebeurd! We hebben afscheid moeten nemen van dierbaren. Er zijn kinderen geboren. Misschien bent u verhuisd of van baan veranderd.

In een mensenleven gebeurt zoveel. Hoe vaak zeggen we niet: “Ik zou er een boek over kunnen schrijven!” Door mijn werk voor Stichting Amazone Kinderen kom ik veelvuldig met donateurs in contact. Als ze mij bellen of als ik hen ontmoet, delen ze vaak een stukje van hun levensverhaal met mij. Dat raakt me.

Het is mooi om te merken dat de Amazonekinderen deel uitmaken van dat verhaal. “Ik draag hen in mijn hart en mijn gebed,” vertelde een mevrouw mij. Donateurs ervaren een persoonlijke band met de kinderen. Dat maakt hen blij en geeft hun voldoening. Vaak is dit ook hun motivatie om de Amazonekinderen in hun testament op te nemen.

Als er een boek over uw leven werd geschreven, zouden de Amazonekinderen daar dan ook in worden vermeld? Wat zij voor u betekenen en wat u voor hen hebt mogen doen? Dat zou mooi zijn.

Vanuit het secretariaat,
Monniek Leendertse

In onze kwartaalbrief Pando Report kunt u hier meer over lezen.

Klik hier om het Pando Report te openen.