Voedselnoodhulp voor Bolivia
27 mei 2020 

Voedselnoodhulp voor Bolivia

Juist nu hebben mensen die in het afgelegen Amazonegebied wonen onze noodvoedselhulp nodig.

Doneer nu >>

“Het gaat niet goed hier. Alsjeblieft, help ons!”

Esteban Niemira stuurde ons deze noodkreet vanuit Bolivia. De Amazonefamilies zijn zeer hard getroffen door de coronacrisis. Misschien hebt u zelf ook dierbaren verloren in deze moeilijke tijd en hebt u veel verdriet. Weet dat wij aan u denken! Wellicht is uw situatie heel anders en bent u in staat om de Amazonekinderen vandaag te helpen. Dan hebben wij u heel hard nodig.

Esteban: “Hier in het Boliviaanse Amazonegebied zijn families zwaar getroffen door de crisis als gevolg van het coronavirus. Zij hebben dringend hulp nodig. Omdat zij in deze tijd niet kunnen werken, hebben zij geen inkomen en dus lijden zij honger. Hier is geen sociaal vangnet zoals in Nederland, daarom heb ik de pastors van de verschillende parochies laten weten dat Stichting Amazone Kinderen hen zal bijstaan om mensen in nood te helpen.”

De eerste noodzakelijke stap is het distribueren van voedsel en medicijnen. Projectcoördinator Esteban heeft een plan uitgewerkt om dit zo efficiënt en snel mogelijk te doen. Hij heeft van de autoriteiten speciale toestemming gekregen om zich van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur naar buiten te begeven. “Ik ben blij dat we hulp kunnen bieden, maar het voelt alsof ik dit doe met één hand achter mijn rug gebonden.”

 

Kunt u het missen, doe dan alstublieft mee!

Een voedselpakket voor 1 gezin kost  € 16. De noodhulp zal zeker tot het einde van dit jaar nodig zijn. Alleen met uw hulp kunnen we aan de slag.

Het zijn 400 van de allerarmste gezinnen die wij met deze voedselnoodhulp kunnen bereiken – als u ons hierin ondersteunt.

[DONEER NU]

Stichting Amazone Kinderen geeft al meer dan 25 jaar kinderen in het geïsoleerde Boliviaanse Amazonegebied een hoopvolle toekomst. Met onderwijs, gezonde voeding en medische zorg.

Alvast hartelijk dank namens alle gezinnen!

HELP NU >>

 

Lees hier het Pando Report.