Wat doet onze projectcoördinator?
19 april 2017 

Wat doet onze projectcoördinator?

Esteban Niemira, onze projectcoördinator in Bolivia. U komt zijn naam geregeld tegen in onze nieuwsbrieven. Hebt u hem ook al aan het werk gezien in onze documentaire ‘Over leven in de Amazone’?


U ziet en hoort hem daar vertellen over de vele projecten die hij begeleidt. Het mobiele medische team, Centro Nuevos Horizontes en programma’s tegen ondervoeding bijvoorbeeld. In het nieuwste Pando Report (onder ‘Nieuws’) vertelt hij over de samenwerking met studenten die een studiebeurs ontvangen hebben: “Ik voel me bevoorrecht dat ik met zulke getalenteerde jonge mensen mag werken.”

Aanvankelijk zou Esteban twee jaar in Riberalta blijven om bisschop Casey bij de coördinatie van hulpprojecten te helpen. Inmiddels woont hij er al acht jaar. Zijn motivatie om in Bolivia te blijven: “Het is niet een kwestie van alles opgeven, maar een van alles geven wat je hebt te geven. Leven gaat over wie je bent en wat je doet en hoe je anderen dient. (…) Ik ben nog steeds hier en ik wil nog steeds door.”

Wilt u deze enthousiaste en gedreven man aan het werk zien? Bel ons op 079-3620703, dan sturen we de gratis dvd zo spoedig mogelijk naar u toe.

Klik hier om de preview van de dvd te bekijken.

Een gift overmaken voor het werk van Stichting Amazone Kinderen doet u hier.