De families in het Boliviaanse Amazonegebied leiden een zwaar bestaan. Maar dankzij de hulp uit Nederland, van vrienden zoals u, voltrekken zich ook wonderen in hun leven. Maak een gift over en help daarmee de kinderen in de Boliviaanse jungle!

Op deze manieren kunt u ons steunen:

Amazonekinderen ontvangt geen subsidies en is volledig afhankelijke van uw giften.

Stichting Amazone Kinderen wordt door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat al uw giften aan onze stichting in uw aangifte inkomstenbelasting voor aftrek in aanmerking komen.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 079 - 362 07 03 of gebruik het contactformulier:

Brief van een donateur

"Een week geleden heb ik 90 mogen worden en is er door mijn familie gevraagd welk cadeau ik leuk zou vinden. Ik heb toen gevraagd om een vrij gift voor Stichting Amazone Kinderen. Dat heeft € 325 opgebracht. Als dit besteed kan worden aan de studiebeurzen waar bisschop Casey over schreef, zou ik dat op prijs stellen.

Groot is mijn waardering en bewondering voor alle lieve mensen die zich inzetten voor de Amazonekinderen."

In gesprek met Joyce Jeung

Joyce is 82 jaar en vindt het een hele eer dat zij mag bellen naar donateurs van Stichting Amazone Kinderen. Zij vraagt hen of zij hun donatie willen verhogen, zodat wij de kinderen in Bolivia nog beter kunnen helpen.

“De mensen die ik bel zijn allemaal zo aardig,” vertelt Joyce. “Laatst sprak ik een mevrouw van 103 jaar! Is dat niet bijzonder? De mensen vertellen me dat ze van de bisschop houden omdat hij zo eenvoudig is. Sommigen hebben hem ontmoet op een bijeenkomst en zijn daar nog steeds vol van. Anderen zijn wel eens in Zuid-Amerika geweest en kennen de problemen van de bevolking daar.”

Mooie resultaten

Resultaten

Dankzij de actie voor de straatkinderen van Guayaramerín hebben we het bedrag voor de personenbus, een Nissan W41 Civilian, bijna bij elkaar! Dit hebben we tot nu toe ontvangen: € 51.530. En dit bedrag hebben we nodig: € 62.000.

De oude bus was volledig opgebruikt en is inmiddels van de weg gehaald. De kinderen, die niet zelf naar Cucusí, ons opvangcentrum voor straatkinderen, kunnen komen, popelen van ongeduld. Wanneer zal de nieuwe bus hen op komen halen?

Bus

Doneer nu, en help kinderen in het Amazonegebied!

De stichting heeft ongeveer 45.000 vaste donateurs. Er is geen eigen kantoor en geen personeel in dienst. Werkzaamheden die nodig zijn om donateurs te werven en van informatie te voorzien zijn aan Nederlandse bureaus uitbesteed en worden op uur- of projectbasis vergoed. Stichting Amazonekinderen ontvangt geen structurele subsidies en is volledig afhankelijk van giften.

Doneer eenmalig of structureel!