Uw gift is een geschenk

voor de Amazonekinderen in Bolivia

In het uitgestrekte, moeilijk begaanbare Boliviaanse junglegebied, leven afstammelingen van oude indianenvolken. Door een groot gebrek aan medische zorg, onderwijs en andere voorzieningen, blijven de families in armoede gevangen. Vooral hun kinderen lijden daaronder. Maar, wanneer we hen de hand reiken en samen met u hulp bieden, wordt de armoede doorbroken. Ja, met hulp van vrienden zoals u, vaart de hospitaalboot de jungle in, ontvangen gehandicapte kinderen en hun ouders begeleiding, is er medische zorg voor zieken en onderwijs voor alle kinderen. Doe u mee? Dan biedt u kinderen in de Boliviaanse jungle uitzicht op een beter leven!

Op deze manieren kunt u helpen:

Maak een donatie over

Uw donatie maakt echt het verschil voor de kinderen in de Amazone.

Periodiek schenken

Maak uw giften aftrekbaar door een overeenkomst voor periodieke schenkingen aan te gaan.

Testament

Neem de Amazonekinderen op in uw testament, een prachtige manier om hen te blijven helpen.

Doe een gift

en help daarmee kinderen in het Amazonegebied!

Wat fijn dat u mee wilt doen! Met uw bijdrage helpt u er namelijk aan mee dat we jongens en meisjes in de Boliviaanse Amazone onderwijs en medische zorg kunnen geven. Mede dankzij u krijgen zij daarmee een goede kans om zich aan de armoede te ontworstelen.

Uw geschenk van vriendschap en liefde wordt altijd enorm gewaardeerd. Weet u wat zo mooi is? Wat de kinderen van u ontvangen, zullen zij later ook weer doorgeven aan hún kinderen. Zo maakt uw hulp echt het verschil in het leven van de Amazonekinderen!

Uw testament

Blijven helpen. Ook als u er zelf niet meer bent.

Wat u na uw overlijden achterlaat, komt uiteraard in de eerste plaats aan uw partner, uw kinderen of andere dierbaren toe. Maar hoe mooi is het, om ook een deel van uw nalatenschap te bestemmen voor de Amazonekinderen in Bolivia, met wie u misschien al een bijzondere band hebt opgebouwd. Deze kinderen willen graag gezond opgroeien en verder komen in het leven, maar armoede houdt hen gevangen. Uw keuze kan hun lot bepalen. Weet, dat zij u er intens dankbaar voor zullen zijn!

Donateurs aan het woord

“..Waar je ook naartoe gaat als je overlijdt, je kunt je geld en je bezittingen niet meenemen. Ik snap dat je je kinderen iets na wilt laten, maar het is belangrijk dat je ook een goed doel in je testament opneemt. Zo’n project is dan als het ware een kind. Dan kijk je verder dan alleen naar je directe omgeving… De aanpak van Stichting Amazone Kinderen sprak mij ontzettend aan. Het is een kleine organisatie die zijn geld in kleinschalige projecten steekt. Ze denken niet alleen na over de kinderen, maar ook over hun donateurs.” (Uit: TerZake/Elsevier, nov. 2017)

Jorita

“Het werk onder de Amazonekinderen spreekt me zo aan. Misschien omdat wij ook armoe hebben gekend. Dat werk moet door blijven gaan, ook als ik er niet meer ben.”

Kees