We gaan weer KinderKerstpakketten uitdelen. Help mee!
10 november 2021 

We gaan weer KinderKerstpakketten uitdelen. Help mee!

U bent het vast met mij eens, dat een kind niet met een lege maag over straat zou moeten zwerven, al helemaal niet met Kerstmis!

Om kinderen die in armoede leven te helpen, gaan we weer KinderKerstpakketten uitdelen. Daar hebben wij uw hulp bij nodig!

Doneer nu een KinderKerstpakket>>

Het kost 20 tot 35 euro om een pakket te vullen met levensmiddelen zoals rijst,
 bloem, eieren en misschien wel een hele kip. In het pakket komt ook een kleurboek en kleurpotloden en een lekkere verrassing voor de kinderen. 

 

De toestand voor arme gezinnen is tijdens de coronacrisis steeds moeilijker geworden. Hoe langer dat duurt, hoe meer de kinderen daar last van krijgen. Zij zijn erg kwetsbaar. Hun lichamelijke en geestelijke ontwikkeling lijdt onder de armoede. Helaas zijn er steeds méér kinderen die dringend hulp nodig hebben.

Bent u de beschermengel die helpt, zodat we deze Kerst bij elk van deze kinderen in Riberalta een KinderKerstpakket kunnen bezorgen?

 

Toen ik hier in september als nieuwe projectcoördinator kwam werken, schrok ik erg van de armoede die ik om mij heen zag. Bij mijn bezoeken aan arme families ontmoette ik het meisje Keila. Vorig jaar is haar moeder gestorven door corona. Sindsdien woont zij met haar zusjes en broertje bij haar oma. Keila is niet alleen eenzaam en verdrietig, ze heeft ook honger, want er is nauwelijks geld voor eten.

Wilt u de beschermengel zijn van een kind dat in diepe armoede leeft?

Help dan kinderen als Keila met uw gift voor een KinderKerstpakket.

Dank u wel!

Ik wens u en uw naasten heel fijne feestdagen. 

 

Mario Greselin

Projectcoördinator Bolivia
Stichting Amazone Kinderen geeft al meer dan 25 jaar kinderen in het geïsoleerde Boliviaanse Amazonegebied een hoopvolle toekomst. Met onderwijs, gezonde voeding en medische zorg.


Alvast hartelijk dank namens kinderen als Keila!