Zuster Nelsa van de Pro Vida kliniek in Riberalta helpt de ouden van dagen
16 april 2021 

Zuster Nelsa van de Pro Vida kliniek in Riberalta helpt de ouden van dagen

Kijk deze vermoeide mensen. Zij zijn de alleroudste Amazonekinderen en hebben onze aandacht nodig. Als zij bij kliniek Pro Vida komen voor hulp, vangt onze zuster Nelsa hen op en geeft hun verlichting van hun ouderdomskwalen of aandoeningen die hier in het Amazonegebied veel voorkomen.

Stelt u zich voor: darmparasieten, huidinfecties, reumatische artritis of artrose, oogontstekingen, chronische pijnen. Het zijn zorgen die de oude mensen komen plagen terwijl zij al zo vermoeid zijn van de levenslange strijd om het bestaan. Wat zijn zij dan blij en dankbaar met liefdevolle helpende handen in onze kliniek Pro Vida.

Zo helpt u mee om iedereen – zo nodig gratis – te behandelen >>

Geen geld

Jongere mensen kunnen medische zorg meestal nog wel betalen, maar de ouderen niet! Moet zuster Nelsa hen dan maar wegsturen? Nee, niet als u helpt! Voor de ouden van dagen die moegestreden zijn en nergens anders hulp kunnen krijgen, vragen wij vandaag uw royale steun.

Met iedere gift, groot of klein, om uw oudere broeders en zusters in de Boliviaanse Amazone te helpen, zijn we blij. Alvast hartelijk dank!

 

Steun uw oude broeders en zusters die wachten op verlichting van hun kwalen. Geef hun hoop en blijdschap in hun hoge ouderdom.

Natuurlijk helpen!

In de tuin van Centro Pro Vida worden medicinale kruiden gekweekt. Daarvan worden natuurlijke geneesmiddelen gemaakt die heilzaam zijn voor mensen met chronische aandoeningen.

Zuster Nelsa: “De moderne geneeskunde heeft uiteraard zijn plaats, maar het is bijzonder verheugend om te merken dat wij mensen met chronische aandoeningen zoveel verlichting kunnen geven met wat de natuur ons biedt.
Al 21 jaar helpt Pro Vida mensen weer gezond en sterk te worden. Ik ben zo blij dat onze vrienden in Nederland dat steeds mogelijk hebben gemaakt en ik hoop dat zij ook nu weer willen helpen.”

Stichting Amazone Kinderen geeft al meer dan 25 jaar kinderen in het geïsoleerde Boliviaanse Amazonegebied een hoopvolle toekomst. Met onderwijs, gezonde voeding en medische zorg.

Alvast hartelijk dank namens zuster Nelsa!