Een eigen veilige leeromgeving

Met uw gift voor de bouw van een nieuwe school voor onze gehandicapte jongens en meisjes, geeft u hun het onderwijs dat ze verdienen en de kans op een toekomst.

Aan het onderwijs voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapte kinderen is in de afgelopen jaren hard gewerkt, dankzij de inzet van met name bisschop Luis M. Casey. “Deze kinderen hebben een speciaal plekje in mijn hart,” zegt hij altijd. Maar… een eigen schoolgebouw hebben zij niet.

Om de kinderen te helpen, gaan wij met uw hulp een speciale school bouwen.

Nu krijgen zij les in verschillende veel te kleine, soms geïmproviseerde lokalen, verspreid over de stad. Dat geeft veel onrust. Vooral voor de kinderen met autisme is dit heel belastend. Wat willen we graag een nieuwe school voor hen bouwen!

Ook voor de blinde Victor Gabriel:

Bij ons leerde hij braille en lopen met een stok. Victor Gabriel is zachtaardig, leergierig en intelligent. Hij heeft rust en ruimte nodig om zich verder te kunnen ontwikkelen. Op de nieuwe school kan dat!

En ook voor Oti:

U kent haar misschien nog wel, het onhandelbare meiske dat haar ouders tot wanhoop dreef. Maar, toen zij door onze medewerkers geduldig en met veel liefde en kunde werd begeleid, maakte zij een miraculeuze ommekeer door. Van een wild, onbereikbaar kind bloeide zij op tot een vriendelijk, blij en behulpzaam wezentje. Dat speciale aandacht en bijzonder onderwijs echt werken, bewijst onze Oti. Wat ziet zij uit naar deze nieuwe school!

Doet u mee? Dat kan bijvoorbeeld zo:

Onze actie loopt al vanaf juni dit jaar en we hebben al vele mooie giften van lieve donateurs ontvangen, maar… we zijn er nog niet. De grondwerkzaamheden zijn al gestart, helpt u mee om te zorgen dat we verder kunnen met de bouw? Dan bouwen we samen door tot de school helemaal klaar is!

Heel hartelijk dank voor uw liefdevolle gift!

Stichting Amazone Kinderen geeft al meer dan 25 jaar kinderen zoals Victor Gabriel in het geïsoleerde Boliviaanse Amazonegebied een hoopvolle toekomst. Met onderwijs, gezonde voeding en medische zorg.

Alvast hartelijk dank namens kinderen als Victor Gabriel! 


Delen:

26 april 2024

JIJ BENT NODIG!

Ja, jij bent nodig voor de bescherming van indianengemeenschappen.   We willen allemaal dat het Amazonegebied met de prachtige natuur…
18 april 2024

Caritas Pando: “Dank voor noodhulp!”

VERSLAG OVER STEUN AAN DE GETROFFEN GEZINNEN IN DE GEMEENTE COBIJA MET GENEESMIDDELENPAKKETTEN   Aan: Bisschop Eugenio Coter BISSCHOP VAN…
29 maart 2024

Actie ‘Bouw een boot!’

FOTOGALERIJ Samen zorgen we ervoor dat er snel een nieuwe hospitaalboot kan worden gebouwd. Deze vrienden bouwen in elk geval…

Geplaatst op 1 september 2020