AMA komt van liefhebben

Bericht van het werkveld

Ongeveer anderhalf jaar woon ik nu in Riberalta, in het Boliviaanse Amazonegebied. Ik ben echt gaan houden van de flora en fauna, van de kleuren en vooral van de mensen. Dit tropische junglegebied is prachtig, maar heel kwetsbaar. Het wordt zwaar getroffen door branden, ontbossing en goudwinning. Ondanks alle moeilijkheden blijft het voor mij AMAzonia.

AMA komt van het werkwoord liefhebben. U en ik, we hebben de Amazone en de mensen die hier wonen lief. Wat je liefhebt, wil je beschermen..

Daarom richten wij ons bij alle projecten die we hier uitvoeren, óók op de bescherming en versterking van het Amazone regenwoud. Zie de pagina ‘Wat we doen‘.

Ook al is het werk zwaar, samen met u blijven wij doorgaan met het brengen van hoop en genezing naar families die lijden onder armoede en ziektes. Dank voor uw solidariteit, uw steun en uw liefde voor de AMAzonekinderen!

Dit kunt u heel concreet mogelijk maken met uw gift:

€  18       voeding voor kinderen in Centro Nuevos Horizontes

€  42       het belangrijke werk van onze fysiotherapeuten

€ 125      de operatie van een gehandicapt kind

 

Alvast hartelijk dank!

Marco Aresi, projectcoördinator in Bolivia

PS. In het komende jaar zult u meer van ons horen over de bescherming van het regenwoud. In onze hulpverleningsprojecten geven we daar namelijk steeds meer aandacht aan. Dat is hard nodig en u kunt ons daarbij helpen!


Delen:

18 april 2024

Caritas Pando: “Dank voor noodhulp!”

VERSLAG OVER STEUN AAN DE GETROFFEN GEZINNEN IN DE GEMEENTE COBIJA MET GENEESMIDDELENPAKKETTEN   Aan: Bisschop Eugenio Coter BISSCHOP VAN…
02 april 2024

Overstromingen Cobija

Stichting Amazone Kinderen schiet te hulp! Afgelopen februari overstroomde de rivier de Acre een groot deel van de oerwoudstad Cobija,…
29 maart 2024

Actie ‘Bouw een boot!’

FOTOGALERIJ Samen zorgen we ervoor dat er snel een nieuwe hospitaalboot kan worden gebouwd. Deze vrienden bouwen in elk geval…

Geplaatst op 26 februari 2024