Dank u wel voor uw steun!

Zojuist heeft u een eenmalige gift gedaan of ons gemachtigd voor een enkele of vaste maandelijkse bijdrage. Dank u wel, we zijn echt heel blij met uw hulp! Daarmee kan het werk onder de allerarmste kinderen in Bolivia doorgaan.

U ontvangt van ons een bevestiging van uw eenmalige of doorlopende donatie op het e-mailadres dat u had opgegeven. Heeft u daarover vragen of opmerkingen voor ons, dan horen wij dat uiteraard graag!

Uw donatie was misschien een reactie op onze campagne voor de bouw van een nieuwe hospitaalboot. Dat is geweldig, want we hopen snel te kunnen starten met de werkzaamheden.

Inheemse families in dorpen en gehuchten diep in het Boliviaanse oerwoud wachten op hulp voor hun zieken. Pas als wij voldoende giften hebben ontvangen, kan de bouw van start gaan.

Bij onze campagne hoort een kleine bouwplaat. Wilt u deze (nogmaals) ontvangen, laat het ons weten, dan sturen wij de bouwplaat naar u toe. Bel ons hiervoor op 079-3620703 (op een werkdag tussen 10:00 en 14:00 uur) of stuur uw verzoek naar info@amazonekinderen.nl, dan maken we dat snel voor u in orde.

Nogmaals veel dank voor uw bijzondere betrokkenheid en steun!

Met vriendelijke groeten,

Monniek Leendertse, Director Nederland

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet?

U kunt zich met de button hieronder inschrijven. Wij sturen u dan nieuwsberichten over de ontwikkelingen op het werkveld, zodat u kunt zien hoe wij uw giften besteden. Lees de ontroerende en aangrijpende verhalen over kinderen die vanuit hun uitzichtloze situatie mede dankzij uw hulp opbloeiden en hun moeilijkheden leerden te overwinnen. Laat u inspireren door hun blijheid en moed!

Dank voor uw hulp!