Grissell vertelt:

“Mijn naam is Grissell Rojas Carranza, ik ben 9 jaar oud. Ik woonde bij mijn opa en oma, want mijn moeder heeft mij verlaten toen ik een baby was. Mijn oma hield veel van mij en steunde mij altijd, maar zij had diabetes en was blind geworden. Mijn opa werkte hard op het land om cassave te schillen. Zo kon hij medicijnen voor oma betalen.

Afgelopen augustus is oma gestorven. Ik was heel bang dat ik weg moest, dat opa kan niet meer voor mij kon zorgen. Ik wil niet weg omdat ik bang ben om in een ander huis te zijn, ik weet niet hoe ik ergens anders moet wonen, ik heb het gevoel dat ik hier moet zijn omdat dit mijn thuis is, dat mijn oma hier nog steeds is. Ik wil mijn opa ook niet alleen laten, ik wil voor hem zorgen als hij ziek is. Soms kan hij niet naar zijn werk omdat het erg is en ik ben erg bang dat er iets met hem kan gebeuren als ik hier niet meer woon.

Gelukkig mag ik nu elke dag naar Centro Curucusí komen. Zij zijn heel lief voor mij en helpen mij met school en ik krijg hier eten. Zij helpen nu ook mijn opa. Ik ben niet meer zo verdrietig en bang. Nu komt alles goed.”

Centro Curucusí is ons opvangcentrum voor kinderen in de knel. Kinderen zoals Grissell zijn er veel in ons werkgebied. Door armoede thuis is daar geen veiligheid en geborgenheid voor hen. Maar, wat zij daar missen – aandacht, voeding, begeleiding bij schoolwerk – vinden zij in Curucusí.

Bent u begaan met kinderen, vooral die kinderen die geborgenheid en veiligheid moeten missen? Bent u iemand die voor zulke kinderen het verschil wil maken? Dan kunt u met uw gift van vandaag direct meehelpen. Uw gift betekent: voeding, kleding, aandacht en onderwijs. Met uw steun geeft u deze meisjes en jongens de beste basis voor de rest van hun leven. En wat zij via Centro Curucusí van u ontvangen, zullen zij zelf later weer doorgeven aan hun eigen kinderen.

Alvast heel veel dank voor uw liefdevolle steun! Na uw gift ontvangt u van ons direct een ontvangstbevestiging.


Delen:

11 juli 2024

Help Maricela genezen

Maricela van 12 jaar trok in november, toen de regentijd begon, met haar familie diep het oerwoud in om te…
27 juni 2024

UPDATE: Nieuwe hospitaalboot (1)

Kijk eens, wat wordt er hard gewerkt aan de wal van de Rio Mamoré in Bolivia! Wat is hier aan…
25 juni 2024

UITGELICHT: Nieuw educatief landbouwproject

Samen zorgen voor eten én voor de natuur! Diep in de jungle van Bolivia ging in 2023 met steun van…

Geplaatst op 11 januari 2024