Het meisje Diana

Een magische kerst, óók voor haar!

Diana woont met haar familie in een vervallen huisje. Haar moeder overleed in 2020 aan Covid. Haar vader Richard kreeg vorig jaar een motorongeluk, waarna zijn been moest worden geamputeerd. Vroeger werkte hij in de bouw, maar dat kan nu niet meer. We vonden Diana op straat waar zij limonade verkoopt. Zij keek ons aan met een ernstige, verdrietige blik.

Al is zij nog maar 13 jaar, Diana is nu al de kostwinner van haar familie. Diana verdient het zo om de magie van Kerstmis te voelen. Om te weten dat er lieve mensen in de wereld zijn zoals u, vrienden in Nederland. Die wat licht en blijheid in haar leven brengen.

Met uw steun van vandaag kunnen we Diana uitnodigen en haar met Kerstmis de dag van haar leven geven. Een dag vol magie, waarop zij haar zorgen even kan vergeten. Na het feest zal Diana de weg naar ons weten te vinden, zodat wij haar en haar familie verder kunnen ondersteunen.

Doet u mee met uw gift voor ons Kinderkerstfeest?

Geweldig! Dan kunnen we ook Diana een magisch Kerst geven. Alvast hartelijk dank!

Marco Aresi, projectcoördinator in Bolivia

PS.   Met uw gift van € 18 kunnen we een kind zoals Diana uitnodigen. We hopen echt dat veel mensen zoals u reageren met een kerstdonatie. Er zijn hier in Riberalta veel kinderen die op straat limonade en broodjes verkopen. Juist zij verdienen onze liefde en aandacht.


Delen:

27 februari 2024

Enquête voor Donateurs 2024

Maak gebruik van de Enquête voor Donateurs 2024 In het afgelopen jaar verloor u als onze donateurs het gemak van…
26 februari 2024

AMA komt van liefhebben

Van het werkveld Ongeveer anderhalf jaar woon ik nu in Riberalta, in het Boliviaanse Amazonegebied. Ik ben echt gaan houden…
23 februari 2024

Centro Nuevos Horizontes

Zorg voor gehandicapte kinderen U kent dit vrolijke centrum goed, we hebben er al vaak over geschreven en gepubliceerd. Directrice…

Geplaatst op 22 november 2023