Geef je steun en bouw mee

Ja, jij bent nodig voor de bescherming van indianengemeenschappen.

 

We willen allemaal dat het Amazonegebied met de prachtige natuur en haar inheemse bewoners behouden blijft. Maar hoe?

Stichting Amazone Kinderen heeft al sinds 1994 unieke ingangen bij inheemse gemeenschappen in het tropisch regenwoud van Noord-Bolivia. Deze families spelen een sleutelrol bij de bescherming van de natuur en het voortbestaan van het tropisch regenwoud. Onze hospitaalboot brengt artsen en agrarisch specialisten over de junglerivieren naar kwetsbare dorpen toe om de bevolking daar te versterken.

Samen met jouw steun en die van vele anderen bouwen we een nieuwe hospitaalboot. Dat is dringend nodig, want de oude boot is versleten en ligt aan wal om te worden gesloopt.

De nieuwe boot zal weer lange tochten door de jungle maken. Op het moment dat jij dit leest, kijkt de bevolking reikhalzen uit naar de komst van de hospitaalboot met hulpverleners die zij vertrouwen. De nieuwe boot moet dus zo spoedig mogelijk worden gebouwd! Wacht daarom niet te lang met het doen van een gift.

Doe je mee met een gift van € 150 of meer, dan vermelden wij jouw naam
op het Vriendenbord aan boord van de nieuwe boot.

Stichting Amazone Kinderen heeft unieke ingangen bij inheemse families en ondersteunt hen via de boot met gezondheidszorg en land- en bosbouwadviezen. De inheemse bevolking vertrouwt onze hulpverleningsteams.

Tot nu toe heeft deze campagne een bedrag van € 49,774 opgeleverd.

Dat is nog niet genoeg. Doe daarom snel mee! Zamel met je vrienden of familie een bedrag van € 150 in (of meer) en laat jullie naam vermelden op het bord aan boord van de nieuwe boot. Jullie namen varen dan mee de Amazonejungle in!

Leuk weetje

38 mensen hebben hun naam al opgegeven voor vermelding op het Vriendenbord. Samen gaven zij € 23.029!

Gebruik voor je donatie de doneerbutton hieronder, of stuur je donatie naar NL18 ABNA 040 99 23 885 t.n.v. Stichting Amazone Kinderen en vermeld daarbij: Nieuwe Hospitaalboot.

Dank je wel!!

Wil je meer lezen, klik dan hier: HOSPITAALBOOT 2024!


Delen:

18 april 2024

Caritas Pando: “Dank voor noodhulp!”

VERSLAG OVER STEUN AAN DE GETROFFEN GEZINNEN IN DE GEMEENTE COBIJA MET GENEESMIDDELENPAKKETTEN   Aan: Bisschop Eugenio Coter BISSCHOP VAN…
29 maart 2024

Actie ‘Bouw een boot!’

FOTOGALERIJ Samen zorgen we ervoor dat er snel een nieuwe hospitaalboot kan worden gebouwd. Deze vrienden bouwen in elk geval…
27 maart 2024

HOSPITAALBOOT 2024!

Een bijzonder bouwproject is van start gegaan en u speelt daarin een belangrijke rol. Het gaat om onze hospitaalboot “Esperanza”…

Geplaatst op 26 april 2024