Voor de ouden van dagen

Kijk deze vermoeide mensen. Zij zijn de alleroudste Amazonekinderen en hebben onze aandacht nodig. Als zij bij kliniek Pro Vida komen voor hulp, vangt onze zuster Nelsa hen op en geeft hun verlichting van hun ouderdomskwalen of aandoeningen die hier in het Amazonegebied veel voorkomen.

Stelt u zich voor: darmparasieten, huidinfecties, reumatische artritis of artrose, oogontstekingen, chronische pijnen. Het zijn zorgen die de oude mensen komen plagen terwijl zij al zo vermoeid zijn van de levenslange strijd om het bestaan. Wat zijn zij dan blij en dankbaar met liefdevolle helpende handen in onze kliniek Pro Vida.

Met uw bijdrage kunnen de zusters iedereen – zo nodig gratis – behandelen.

Geen geld

Jongere mensen kunnen medische zorg meestal nog wel betalen, maar de ouderen niet! Moet zuster Nelsa hen dan maar wegsturen? Nee, niet als u helpt! Voor de ouden van dagen die moegestreden zijn en nergens anders hulp kunnen krijgen, vragen wij vandaag uw royale steun.

Met iedere gift, groot of klein, om uw oudere broeders en zusters in de Boliviaanse Amazone te helpen, zijn we blij.

 

 

Steun uw oude broeders en zusters die wachten op verlichting van hun kwalen. Geef hun hoop en blijdschap in hun hoge ouderdom.

Natuurlijk helpen!

In de tuin van Centro Pro Vida worden medicinale kruiden gekweekt. Daarvan worden natuurlijke geneesmiddelen gemaakt die heilzaam zijn voor mensen met chronische aandoeningen.

Zuster Nelsa: “De moderne geneeskunde heeft uiteraard zijn plaats, maar het is bijzonder verheugend om te merken dat wij mensen met chronische aandoeningen zoveel verlichting kunnen geven met wat de natuur ons biedt.
Al 21 jaar helpt Pro Vida mensen weer gezond en sterk te worden. Ik ben zo blij dat onze vrienden in Nederland dat steeds mogelijk hebben gemaakt en ik hoop dat zij ook nu weer willen helpen.”


Delen:

18 april 2024

Caritas Pando: “Dank voor noodhulp!”

VERSLAG OVER STEUN AAN DE GETROFFEN GEZINNEN IN DE GEMEENTE COBIJA MET GENEESMIDDELENPAKKETTEN   Aan: Bisschop Eugenio Coter BISSCHOP VAN…
02 april 2024

Overstromingen Cobija

Stichting Amazone Kinderen schiet te hulp! Afgelopen februari overstroomde de rivier de Acre een groot deel van de oerwoudstad Cobija,…
29 maart 2024

Actie ‘Bouw een boot!’

FOTOGALERIJ Samen zorgen we ervoor dat er snel een nieuwe hospitaalboot kan worden gebouwd. Deze vrienden bouwen in elk geval…

Geplaatst op 16 april 2021