Voor de ouden van dagen

Kijk deze vermoeide mensen. Zij zijn de alleroudste Amazonekinderen en hebben onze aandacht nodig. Als zij bij kliniek Pro Vida komen voor hulp, vangt onze zuster Nelsa hen op en geeft hun verlichting van hun ouderdomskwalen of aandoeningen die hier in het Amazonegebied veel voorkomen.

Stelt u zich voor: darmparasieten, huidinfecties, reumatische artritis of artrose, oogontstekingen, chronische pijnen. Het zijn zorgen die de oude mensen komen plagen terwijl zij al zo vermoeid zijn van de levenslange strijd om het bestaan. Wat zijn zij dan blij en dankbaar met liefdevolle helpende handen in onze kliniek Pro Vida.

Met uw bijdrage kunnen de zusters iedereen – zo nodig gratis – behandelen.

Geen geld

Jongere mensen kunnen medische zorg meestal nog wel betalen, maar de ouderen niet! Moet zuster Nelsa hen dan maar wegsturen? Nee, niet als u helpt! Voor de ouden van dagen die moegestreden zijn en nergens anders hulp kunnen krijgen, vragen wij vandaag uw royale steun.

Met iedere gift, groot of klein, om uw oudere broeders en zusters in de Boliviaanse Amazone te helpen, zijn we blij.

 

 

Steun uw oude broeders en zusters die wachten op verlichting van hun kwalen. Geef hun hoop en blijdschap in hun hoge ouderdom.

Natuurlijk helpen!

In de tuin van Centro Pro Vida worden medicinale kruiden gekweekt. Daarvan worden natuurlijke geneesmiddelen gemaakt die heilzaam zijn voor mensen met chronische aandoeningen.

Zuster Nelsa: “De moderne geneeskunde heeft uiteraard zijn plaats, maar het is bijzonder verheugend om te merken dat wij mensen met chronische aandoeningen zoveel verlichting kunnen geven met wat de natuur ons biedt.
Al 21 jaar helpt Pro Vida mensen weer gezond en sterk te worden. Ik ben zo blij dat onze vrienden in Nederland dat steeds mogelijk hebben gemaakt en ik hoop dat zij ook nu weer willen helpen.”


Delen:

22 november 2023

Het meisje Diana

Een magische kerst, óók voor haar! Diana woont met haar familie in een vervallen huisje. Haar moeder overleed in 2020…
22 november 2023

Het mooiste kerstgeschenk voor een kind

De magie van Kerstmis Herinnert u zich nog hoe u als kind uitkeek naar Kerstmis? Hoe u verlangde naar de…
20 oktober 2023

Van onze projectcoördinator

Door: Marco Aresi, projectcoördinator in Bolivia Als ik de AREEC School binnenloop, hoor ik vrolijke muziek en adem ik de…

Geplaatst op 16 april 2021