Uw testament

Blijven helpen. Ook wanneer u er niet meer bent.

Wat u na uw overlijden achterlaat, komt uiteraard in de eerste plaats aan uw partner, uw kinderen of andere dierbaren toe. Maar hoe mooi is het, om ook een deel van uw nalatenschap te bestemmen voor de Amazonekinderen in Bolivia, met wie u misschien al een bijzondere band hebt opgebouwd. Deze kinderen willen graag gezond opgroeien en verder komen in het leven, maar armoede houdt hen gevangen. Uw keuze kan hun lot bepalen. Weet, dat zij u er intens dankbaar voor zullen zijn!

Donateurs aan het woord

“..Waar je ook naartoe gaat als je overlijdt, je kunt je geld en je bezittingen niet meenemen. Ik snap dat je je kinderen iets na wilt laten, maar het is belangrijk dat je ook een goed doel in je testament opneemt. Zo’n project is dan als het ware een kind. Dan kijk je verder dan alleen naar je directe omgeving… De aanpak van Stichting Amazone Kinderen sprak mij ontzettend aan. Het is een kleine organisatie die zijn geld in kleinschalige projecten steekt. Ze denken niet alleen na over de kinderen, maar ook over hun donateurs.” (Uit: TerZake/Elsevier, nov. 2017)

Jorita

“Het werk onder de Amazonekinderen spreekt me zo aan. Misschien omdat wij ook armoe hebben gekend. Dat werk moet door blijven gaan, ook als ik er niet meer ben.”

Kees

Informatiebrochure aanvragen?

Bel ons op werkdagen tussen 10:00 en 14:00 uur naar 079-3620703 of vul het onderstaande formulier in om de informatiebrochure aan te vragen.

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)