Periodiek schenken

Maak uw gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting

De families in het Boliviaanse Amazonegebied leiden een zwaar bestaan. Maar dankzij de hulp uit Nederland, van vrienden zoals u, voltrekken zich ook wonderen in hun leven. Maak een gift over en help daarmee de kinderen in de Boliviaanse jungle!

Amazonekinderen ontvangt geen subsidies en is volledig afhankelijk van uw gift.

Stichting Amazone Kinderen wordt door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Dat betekent dat al uw giften aan onze stichting in uw aangifte inkomstenbelasting voor aftrek in aanmerking komen.

Op deze manieren kunt u helpen:

Maak een donatie over

Uw donatie maakt echt het verschil voor de kinderen in de Amazone.

Periodiek schenken

Ga een overeenkomst aan voor periodieke schenkingen

Testament

Neem de Amazonekinderen op in uw testament. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Doneer nu

en help kinderen in het Amazonegebied!

De stichting heeft ongeveer 45.000 vaste donateurs. Er is geen eigen kantoor en geen personeel in dienst. Werkzaamheden die nodig zijn om donateurs te werven en van informatie te voorzien zijn aan Nederlandse bureaus uitbesteed en worden op uur- of projectbasis vergoed. Stichting Amazonekinderen ontvangt geen structurele subsidies en is volledig afhankelijk van uw gift.

Uw testament

Blijven helpen. Ook wanneer u er straks niet meer bent.

Wat u na uw overlijden achterlaat, komt uiteraard in de eerste plaats aan uw partner, uw kinderen of andere dierbaren toe. Maar hoe mooi is het, om ook een deel van uw nalatenschap te bestemmen voor de Amazonekinderen in Bolivia, met wie u misschien al een bijzondere band hebt opgebouwd. Deze kinderen willen graag gezond opgroeien en verder komen in het leven, maar armoede houdt hen gevangen. Uw keuze kan hun lot bepalen. Weet, dat zij u er intens dankbaar voor zullen zijn!

Donateurs aan het woord

“..Waar je ook naartoe gaat als je overlijdt, je kunt je geld en je bezittingen niet meenemen. Ik snap dat je je kinderen iets na wilt laten, maar het is belangrijk dat je ook een goed doel in je testament opneemt. Zo’n project is dan als het ware een kind. Dan kijk je verder dan alleen naar je directe omgeving… De aanpak van Stichting Amazone Kinderen sprak mij ontzettend aan. Het is een kleine organisatie die zijn geld in kleinschalige projecten steekt. Ze denken niet alleen na over de kinderen, maar ook over hun donateurs.” (Uit: TerZake/Elsevier, nov. 2017)

Jorita

“Het werk onder de Amazonekinderen spreekt me zo aan. Misschien omdat wij ook armoe hebben gekend. Dat werk moet door blijven gaan, ook als ik er niet meer ben.”

Kees