Uw testament

Blijven helpen. Ook wanneer u er straks niet meer bent.

Informatiebrochure aanvragen

Wat u na uw overlijden achterlaat, komt uiteraard in de eerste plaats aan uw partner, uw kinderen of andere dierbaren toe. Maar hoe mooi is het, om ook een deel van uw nalatenschap te bestemmen voor de Amazonekinderen in Bolivia, met wie u misschien al een bijzondere band hebt opgebouwd. Deze kinderen willen graag gezond opgroeien en verder komen in het leven, maar armoede houdt hen gevangen. Uw keuze kan hun lot bepalen. Weet, dat zij u er intens dankbaar voor zullen zijn!

Liesbeth, 58 jaar

“Ik overweeg al lange tijd om Stichting Amazone Kinderen in mijn testament op te nemen. Binnenkort ga ik naar de notaris om alles te regelen. Ik geef nu al veel geld aan goede doelen. Het werk van bisschop Casey spreekt me aan omdat ik heel veel houd van de indianen. Bisschop Casey is zo’n bevlogen mens en ik weet dat zijn werk onder de armen vruchten afwerpt.”

De heer Berkhout

"Ik ben 85 jaar. Ik ben nooit getrouwd geweest en heb ook geen kinderen. Ondertussen heb ik 56 oomzeggers. Omdat ik ondernemer ben geweest en op een bepaald moment mijn bedrijf heb verkocht, beschik ik over een flink kapitaal. Uiteraard gaat een deel daarvan naar mijn familie. Maar omdat ik ook graag goede doelen steun, krijgt Stichting Amazone Kinderen straks een legaat van 5.000 euro. Bolivia is een zeer arm land en bisschop Casey doet er heel goed werk. Ik heb er vertrouwen in dat het geld goed zal worden besteed.”

Bel ons op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 uur naar 079-3620703 of vul het onderstaande formulier in om de informatiebrochure aan te vragen.