Centro Médico Riberalta - update!

Het gebouw is bijna klaar, maar... het is nog leeg!

Had u vorig jaar ook een gift gedaan voor de bouw van het nieuwe medische centrum in Bolivia? Dan heb ik goed en slecht nieuws voor u. Het goede nieuws is: de bouw is zowat voltooid. Sjonge, wat is er hard gewerkt en wat wordt het mooi. Moet u eens kijken:

Heel veel dank als u hieraan een bijdrage had geleverd!

Maar nu het slechte nieuws: het nieuwe centrum is wel bijna klaar, maar … het is nog helemaal leeg!

Er zijn geen bedden of behandeltafels. Geen stoelen en voorraadkasten en geen medische apparatuur. Hoe kan dokter Oscar zieke kinderen genezen zonder medische instrumenten? Hoe kan zuster Nelsa wonden verzorgen als er geen verbandmiddelen zijn?

 

 

Kijk hoe leeg het gebouw nog is! Wilt u ons helpen om dit prachtige nieuwe gezondheidscentrum te vullen met meubels, apparatuur en andere hulpmiddelen?

 

 

Vorig jaar schreven we er al over: het was bisschop Casey’s langgekoesterde wens om een nieuw medisch centrum te bouwen. Dat was hard nodig, want de oude medische post was vervallen en niet meer veilig. De plannen voor de nieuwbouw lagen al klaar, maar op 27 juli 2022 overleed bisschop Casey, tot groot verdriet van velen.

Samen met u laten wij de wens van bisschop Casey alsnog in vervulling gaan.

Ja, ik hoop zo dat u wilt helpen om dit bijzondere project af te maken. Dat doet u door een keuze maken uit de lijst van benodigdheden en die mogelijk te maken met uw gift. Misschien wel uw mooiste gift ooit.

Uw hulp is dringend nodig voor apparatuur en meetinstrumenten. Verder vragen wij uw steun voor meubels: bureaus voor de spreekkamers, stoelen voor in de wachtkamers en bedden voor behandeling van zieken.

Hieronder ziet u wat er moet worden aangeschaft. Met welk van deze onderdelen kunt u ons helpen?

OVERZICHT MEUBILAIR EN APPARATUUR

Voor welk van deze onderdelen wilt u een donatie doen?

Maak uw keuze en vul die in als u een gift doet via de doneerbutton.

Het projectblad met alle uitleg kunt u hieronder downloaden:


Delen:

18 april 2024

Caritas Pando: “Dank voor noodhulp!”

VERSLAG OVER STEUN AAN DE GETROFFEN GEZINNEN IN DE GEMEENTE COBIJA MET GENEESMIDDELENPAKKETTEN   Aan: Bisschop Eugenio Coter BISSCHOP VAN…
02 april 2024

Overstromingen Cobija

Stichting Amazone Kinderen schiet te hulp! Afgelopen februari overstroomde de rivier de Acre een groot deel van de oerwoudstad Cobija,…
29 maart 2024

Actie ‘Bouw een boot!’

FOTOGALERIJ Samen zorgen we ervoor dat er snel een nieuwe hospitaalboot kan worden gebouwd. Deze vrienden bouwen in elk geval…

Geplaatst op 11 augustus 2023