Themanummer Jaarverslag 2022

Pando Report ziet er anders uit dan u gewend was. Dit blad bestaat al bijna 20 jaar en was toe aan een opfrisbeurt. Omdat ons nieuws zo gretig wordt gelezen, blijven we u natuurlijk graag op de hoogte houden van de Amazonekinderen in Bolivia.

Op pagina 2 en 3 kijken we met u terug op het jaar 2022. We vertellen u over de blijde, maar ook verdrietige gebeurtenissen op het werkveld. Wanneer onze medewerkers ter plaatse zich met kracht en liefde inzetten voor de hulp aan kinderen, voelen zij zich enorm gesteund door uw betrokkenheid en steun. Namens hen allen heel veel dank daarvoor!

Monniek Leendertse, Director Nederland

De maand september staat in het teken van onze hardwerkende studenten. Wij ondersteunen hen met een maandelijkse studiebeurs van ongeveer € 90. Wilt u hier een bijdrage voor doen, héél graag! Klik op de button hieronder en kies welk bedrag u wilt geven. U kunt erbij aangeven dat uw donatie speciaal bedoeld is voor studiebeurzen. Ja, met elke gift zijn we blij! ALVAST HARTELIJK DANK!


Delen:

27 februari 2024

Enquête voor Donateurs 2024

Maak gebruik van de Enquête voor Donateurs 2024 In het afgelopen jaar verloor u als onze donateurs het gemak van…
26 februari 2024

AMA komt van liefhebben

Van het werkveld Ongeveer anderhalf jaar woon ik nu in Riberalta, in het Boliviaanse Amazonegebied. Ik ben echt gaan houden…
23 februari 2024

Centro Nuevos Horizontes

Zorg voor gehandicapte kinderen U kent dit vrolijke centrum goed, we hebben er al vaak over geschreven en gepubliceerd. Directrice…

Geplaatst op 12 september 2023